Een zomerse brainstorm over winterse evenementen

 sunset

Geen fijner moment dan de zomer. Voor de meesten een tijd om uit te rusten en bij te tanken, voor ons bij Paige eventmakers juist de periode waarin onze creativiteit hoogtij viert. Niets is leuker dan vrij dromen over unieke events voor onze relaties in de komende maanden.

Straks staan het zakelijke team-uitje of de hei-sessie, de eindejaars­borrel, het kerstdiner en de nieuwjaarsontvangst voor relaties weer op de agenda. Belangrijke events waar veel van af hangt:
de motivatie van medewerkers, de loyaliteit van opdrachtgevers of new business van potentiële klanten.

Bij Paige eventmakers snappen we het belang van impact. En we nodigen je daarom graag uit om mee te dromen met onze korte brainstorm. Waarom? Om je het gevoel te geven, dat onze ideeën haar­scherp aansluiten bij jouw wensen. Slagen we daarin, dan is de volgende stap simpel.
Bel Paige vanuit je luie ligstoel of achterkajuit, leg je wensen en ideeën bij ons neer. In de wetenschap dat alles perfect voor elkaar komt, kun je dan zorgeloos verder van de zomer genieten.

 

Ga je mee op onze zomerse winter-brainstorm? Hou je vast, daar gaan we.

 

 • Ga 2018 in met het beste team.

  Dat vraagt om een pakkende en inspirerende sessie. Elke geslaagde oogst gaat vooraf door een goede voeding, een vakkundige begeleiding en scorings­kansen op het juiste moment. Neem dat eens letterlijk en stap met elkaar in de kas. Of klim de ladder op in de boomgaard om samen appels te plukken. Een andere omgeving, de buitenlucht,  schitterende herfstkleuren, met elkaar aan de slag. Het resultaat is een geweldige oogst, en dan hebben we het niet alleen over appels. Na een dynamische en originele teamsessie kunnen bedrijf en team er weer tegenaan.

 

 • Maak van een kerstborrel een kerstmarkt.

  Dat kan misschien wel in de eigen hal of atrium? Luisteren naar een koor van zingende engelen en genieten van heerlijke gerechten en winterse drankjes. Met kerstbonnen je eigen kerstcadeaus kiezen uit een aanbod in allerlei geuren en kleuren. Een eindejaarsfeest waarin ook de ideeën van alle afdelingen zijn verwerkt. De aan­wezig­heid van partners maakt het misschien wel extra informeel en gezellig.
  De slagingskans? 100%!

 

 • Invitation for a 5 star private dining.

  De boardroom of kantine in een totaal andere setting. Tafels en bureaus verdwijnen onder klassiek damast. Moderne bloemdecoraties, kaarsen en kristal sieren de tafels en de wanden. Het is de perfecte entourage voor een verrassend 7-gangen diner voor de staf of de beste relaties. Een sterrenkok zorgt aan tafel voor de finishing touch en geeft persoonlijk een toelichting. De sommelier gaat vol vuur los op de wijnen en MS Yemane zorgt voor sfeervolle jazzy klanken. Ingrediënten die zorgen voor een avond om niet snel te vergeten.

 

 • De Nieuwjaarsborrel anders dan anders.

  Een perfecte traditie in relatiebehartiging maar kies eens voor een eigentijdse setting. Wat te denken van een borrel op de boerderij, in een tuinhuis aan de Vecht, op Pampus, in het strandpaviljoen, een zelfgebouwde skihut, op de redactie van een dagblad of in een panoramabar. Het kan overal in Nederland zijn. Met een pakkende locatie en verrassende invulling van het evenement, hoe klein ook, leg je als bedrijf je ambitie en belofte neer. En is dat niet de beste manier om een nieuw jaar mee te beginnen?

 

We kunnen nog wel even doorgaan want elk evenement heeft eindeloze mogelijkheden en onze creativiteit bij Paige eventmakers is grenzeloos. Maar het is per slot van rekening vakantietijd… dus we houden het nu bij deze korte impressie. Smaakt die naar meer? Pak dan de telefoon en laat je wensen of vragen horen. Met plezier zorgen we ervoor dat er een uitgewerkt plan op je bureau ligt, als je terugkomt van vakantie. Dat moet een relaxed gevoel geven, toch?

Paige eventmakers, Atlantisplein 1, Amsterdam, 020 4288585, hello@paige.eu

 

eten      gedekte tafel zilver      gedekte tafel
Met dank aan gewoonmeer.

 

Comments are closed.