winterse sferen

Graphite, met sterren kok Peter Gast

Peter heeft zich al bewezen in zijn sterrenrestaurant in Zutphen en is nu neergestreken in Amsterdam. In de Paardenstraat achter het Rembrandtplein. Aan de buitenkant van het pand zie je niet dat hier een restaurant gevestigd is. Als je reserveert via de website krijg je een code en deze scan je bij de entree. Zo blijft alles een beetje mysterieus in dit speak easy restaurant. De gerechten zijn prachtig en lijken wel kunstwerken. Voor een bijzondere gelegenheid een geheime parel in Amsterdam. Met maximaal 20 personen ook nog eens heel kleinschalig en intiem.
Laat dit nu ook een oud-studiegenoot van mij zijn, dat maakt het wel erg bijzonder.

  

 

Een magisch eindejaarsfeest met Steve Carlin
Afleiding, beïnvloeding,  vingervlugheid en een vleugje magie. De perfecte mix voor psychologische illusies. Je wordt verwelkomt in een schemerige zaal, die enkel wordt verlicht met een wonderlijk blauw licht. Op de achtergrond klinkt mysterieuze muziek en voorzichtig neemt iedereen plaats aan tafel. Wanneer de eerste gang wordt geserveerd, vult de kamer zich met rook en een betoverende show vol trucage, mind-reading en komedie begint. Van dichtbij wordt iedereen verwonderd door de buitengewone mind tricks van Steve Carlin. Deze charismatische illusionist creëert gezelligheid en verwondering. Het ijs is meteen gebroken. Wanneer de tweede gang zich aandient merk je al snel dat je horloge mist. De goochelende meester in de kunst van afleiding en manipulatie vind deze gelukkig snel weer terug, máár in de zak van je buurman! Deze ware artiest is een van de snelste zakkenrollers van Nederland. Iedereen komt ogen te kort bij het zien van deze magische performance. Hier wordt nog lang over nagepraat!

    


Kerstmarkt met foodtrucks op locatie naar keuze
Uitkijkend op honderden kerstlichtjes en met de geur van oliebollen en glühwein stap je binnen. De door jouw gekozen locatie is volledig omgetoverd in winterwonderland en je wordt meegenomen op een culinaire reis langs de lekkerste kerstgerechten van het jaar. Al je zintuigen worden geprikkeld en je waant je meteen in sprookjesachtige kerstsferen. Je bewonderd de heerlijke hapjes en wordt geïnspireerd door geuren, kleuren en smaken. In het midden van de zaal staat een enorme kerstboom en wordt live muziek gespeeld. Naast alle foodtrucks, bekijk je kookdemonstraties en workshops over de schouders mee van culinaire experts. De sfeer is gezellig en aan het eind van de dag loop je zelfs naar buiten met nieuwe ideeën voor jouw kerstmenu.

Een glazen kas, gevuld met lichtjes en warmte op de Veluwe.

Een glazen kas helemaal voor jullie zelf midden in het bos.  Begeleid door fakkels loop je langs het kampvuur waar een winters drankje wordt aangeboden. Bij binnenkomst in de kas, flitst het licht aan en waan je je in een knusse, warme ruimte. Met een muzikale omlijsting en shared dining komen de mooiste herinneringen boven drijven en is iedereen met elkaar in gesprek.  De muziek speelt harder, de avond valt en voor je het weet dansen jij en je collega’s onder de sterrenhemel tot laat in de avond. Optioneel kun je dit aanvullen met een verhalenverteller, die jullie successen van afgelopen jaar samenvat, een winter BBQ met varkens aan het spit of een unieke tocht met husky’s door het bos.

   

The loft  in Noordwijk voor de volgende inspirerende boardmeeting.

Kijkend naar de wilde golven in een prachtige lichte ruimte waar het je als CEO met gevolg aan niks ontbreekt. Hersens die kraken, budgetten kloppend maken, omzetverhogende maatregelen bedenken en het ziekteverzuim terugdringen, op deze creatieve en rustgevende plek komt het allemaal goed. Met een privé terras aansluitend aan de meetingroom is er genoeg ruimte om de zeelucht op te snuiven. Na afloop een drankje in de bar en afsluiten met een mooi diner in het restaurant.

 

Comments are closed.